رقاق بالسجق واللحمة
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
رقاق بالسجق واللحمة
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
رقاق طري - سجق شرقي - لحمة مفرومة - مرقة - سمنة - فلفل اخضر - بصل - ورق لورى - حبهان - جبنة مبشورة - ملح - فلفل أسود - طماطم - بهارات - كمون
الطريقة
يشوح البصل فى السمنة ورق لورى والحبهان ويضاف البهارات والكمون والملح والفلفل أسود مع السجق وتضاف اللحمة ويقلبوا جيدا مع اضافة الفلفل الاخضر وتفرم الطماطم و تضاف الى اللحمة والسجق ويرص الرقاق فى صينية الفرن بعد ان يبل فى السمنة و المرقة ويضاف الحشو وتضاف باقى طبقات ويقطع ثم يسقى بالسمنة الذائبة ويرش بالجبنة ويدخل الفرن حتى يستوى تماما وبقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
مواضيع مماثلة
» رقاق بالسجق
» محشى كوسة بالبرغل واللحمة
» طماطم محشية بالارز واللحمة
» رقاق الطرى
» رقاق طرى بالسوسيس
» محشى كوسة بالبرغل واللحمة
» طماطم محشية بالارز واللحمة
» رقاق الطرى
» رقاق طرى بالسوسيس
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى