نجرسكو بالكلمارى
:: وصفات الطبخ :: أكلات مكرونة
صفحة 1 من اصل 1
نجرسكو بالكلمارى
المقادير
1/2 كيلو مكرونة مسلوقة - 1/2 كيلو كلمارى - 2 معلقة مشروم - بصلة - ثوم مفروم - جزرة مبشورة - 5 معلقة كبيرة دقيق - 5 معلقة زبدة - 1 كوب لبن - 1 كوب كريمة لبانى - جبنة موزرايلا - ملح وفلفل وبهارات
الطريقة صوص البشاميل
الزبدة في طاسة ساخنة ثم نضيف مقدار الدقيق حتي يصبح لونه ذهبي اللون ونضيف اللبن ويقلب بالمضرب السلك حتي يصبح القوام تقيل
الحشو
في طاسة نضيف الكلماري مع الزبدة ثم نضيف الثوم و الجزر المبشور ويقلب سوتية و نحضر صينية فرن نضع مقدار المكرونة ثم نضيف جزء البشاميل ثم الكلماري ونضيف معلقتين كريمة وجبنة وباقي كمية المكرونة ونغطي الوجه بباقي كمية البشاميل والجبنة وفي فرن ساخنة لمدة 20 دقيقة وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
:: وصفات الطبخ :: أكلات مكرونة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى