الكشك الأسكندرانى
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
الكشك الأسكندرانى
المقادير
نص كيلو جمبرى مقشر حجم صغير-بصلة مبشورة-3 فصوص توم مفروم-ملح وفلفل وشطة- 2 ملعقة صلصة-2 ملعقة دقيق-زيت ذرة
الطريقه
نضع زيت ونضع عليه البصل المبشوره لما يصفر وبعدين نحط عليه التوم المفروم ومعاهم الملح والفلفل والشطة لغاية ما لونهم يحمرثم نضيف عليهم 2 ملعقة الصلصة لغاية ما يتسبكوا وبعد كده نحط 2 كوب ماء والجمبرى عليهم ونسيب الجمبرى يستوى وبعد كده ندوب 2 معلقة الدقيق فى نص كوباية مايه ونضيفهم عليهم ونقلبهم لغاية ما يتقل شوية وفي طاسة حنحط 2 معلقة زيت ونحمر فيها بصلة مبشورة زي بالظبط بصل الكشري حنغرف الكشك في طبق التقديم ونحط عليه البصل المحمرويقدم وبالهناااااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى