الكشك الصعيدى
:: وصفات الطبخ :: أكلات خضار
صفحة 1 من اصل 1
الكشك الصعيدى
المقادير
أربع أو خمس حبات من الكشك-ملعقتين دقيق-2 كوب شوربة (دجاج او لحم)-بصلة كبيرة مبشورة-ملعقة كبيرة سمن
الطريقة
ننقع الكشك فى الماء لمدة ربع ساعة أو حتى يلين وهانفركه بإيدينا ونغسله كويس وبعدين نغلى الشوربة وننزل فيها الكشك ونجهز الدقيق بإننا ندوبه فى شوية ماء وبعد ما يستوى الكشك بياخدحوالى 20 دقيقة ننزل الدقيق والماء عليه ونقلب بسرعة علشان ما يكلكعش ويتكتل ونغرفه فى الأطباق ونحمر البصل فى السمن ونرشه على وجه الطبق ويقدم....بالهناااااااااااا..
:: وصفات الطبخ :: أكلات خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى