بيتزا الرقاق باللحمة
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
بيتزا الرقاق باللحمة
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
10 رقاقات - بصل - فلفل رومى - شرائح زيتون اسود او اخضر - طماطم - معلقة صلصة - كوب جبنة موزاريلا - 1/2 كوب جبنة رومى - نصف كيلو لحم مفروم - ملح - فلفل - قرفة - جنزبيل - بيضة
الطريقة
ندبل البصل فى الزيت ننزل اللحمة ونقلب ونحط عليهم الملح والفلفل اسود ورشة صغيرة قرفة وجنزبيل وبعد ما اللحمة اتعصجت
هنجيب رقاقة رقاقة ونبلها او نطريها بحبة شوربة واحدة واحدة وندهن الصينية بالفرشة بزيت عشان متلزقش نحط 5 رقاقات تحت واللحمة وحبة زيتون وطماطم وفلفل اخضر نصف الكمية ونصف كمية الجبنة الرومى وبعد كدة 5 رقاقات التانين وفوقيهم النص الكمية التانية من الفلفل والزيتون والطماطم وربع التانى من كوباية الجبنة الرومى
والكوباية الموزاريلا على وش ونجيب بيضة ونضربها بفلفل اسود عشان الزفارة بتاعت البيض ونحطها على وجه الرقاق وتدخل الفرن لمدة 30 دقيقة على درجة 180 وبعد كدة نولع على الوش من فوق الشواية لمدة 5 دقايق لحد مالوش يحمر والموزاريلا تسيح وبقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
مواضيع مماثلة
» بيتزا باللحمة المفرومة
» بيتزا الخاتم باللحمة
» بيتزا قوارب باللحمة المفرومة
» صينية الرقاق بالبشاميل
» عجينة الرقاق الطرى
» بيتزا الخاتم باللحمة
» بيتزا قوارب باللحمة المفرومة
» صينية الرقاق بالبشاميل
» عجينة الرقاق الطرى
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى