أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بيتزا الرقاق باللحمة

اذهب الى الأسفل

بيتزا الرقاق باللحمة  Empty بيتزا الرقاق باللحمة

مُساهمة من طرف duaa الخميس أبريل 27, 2017 9:17 am

بيتزا الرقاق باللحمة  A_oii_10
#مطبخ_دعاء_عاشور

المقادير
10 رقاقات - بصل - فلفل رومى - شرائح زيتون اسود او اخضر - طماطم - معلقة صلصة - كوب جبنة موزاريلا - 1/2 كوب جبنة رومى - نصف كيلو لحم مفروم - ملح - فلفل - قرفة - جنزبيل - بيضة

الطريقة
ندبل البصل فى الزيت ننزل اللحمة ونقلب ونحط عليهم الملح والفلفل اسود ورشة صغيرة قرفة وجنزبيل وبعد ما اللحمة اتعصجت
هنجيب رقاقة رقاقة ونبلها او نطريها بحبة شوربة واحدة واحدة وندهن الصينية بالفرشة بزيت عشان متلزقش نحط 5 رقاقات تحت واللحمة وحبة زيتون وطماطم وفلفل اخضر نصف الكمية ونصف كمية الجبنة الرومى وبعد كدة 5 رقاقات التانين وفوقيهم النص الكمية التانية من الفلفل والزيتون والطماطم وربع التانى من كوباية الجبنة الرومى
والكوباية الموزاريلا على وش ونجيب بيضة ونضربها بفلفل اسود عشان الزفارة بتاعت البيض ونحطها على وجه الرقاق وتدخل الفرن لمدة 30 دقيقة على درجة 180 وبعد كدة نولع على الوش من فوق الشواية لمدة 5 دقايق لحد مالوش يحمر والموزاريلا تسيح وبقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 11452
نقاط : 34639
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى