بيتزا قوارب باللحمة المفرومة
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
بيتزا قوارب باللحمة المفرومة
" alt="" />
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 ونصف كوب دقيق - 1 ملعقة كبيرة سكر - ملعقة كبيرة خميرة فورية - نصف كوب ماء دافىء يخلطو ويتركو لتتفاعل الخميرة - نصف كوب حليب سائل دافىء - 1 ملعقة صغيرة ملح - 4 ملاعق كبيرة زيت
الحشوة
نصف كيلو لحمة مفرومة - 2 بصلة مفرومة - ملح وفلفل اسود - رشة صغيرة بهارات - 2 طماطم قطع صغيرة - ملعقة كبيرة بقدونس مفروم - جبنة مبشورة اى نوع موزاريلا او شيدر ورومى
الطريقة
فى طبق ضيفى الدقيق والملح والزيت والحليب واعجنى ثم ضيفيى لهم الخميرة بعد ما تتفاعل مع الماء والسكر نعجنها كويس ونغطيها ونتركها ساعة تختمر
وجهزي حشوة اللحم
شوحي البصل مع اللحمة المفروم وملح وفلفل ورشة بهارات ونقلب جيدا حتى تستوى ونضيف عليها رشة بقدونس ونتركها تبرد حتى تختمر العجينة
وبعد التخمر نقسم العجينة قطع متساوية ونفردكل قطعة شكل بيضاوي سمك ربع سم ثم نضع عليها اللحمة المفرومة وقطع صغيرة جدا طماطم والجبنة و ندهن الحروف ماء ونلفها لجوة زى الصورة ونقفل باقى الحروف على شكل قارب للداخل وممكن نرش على الحروف المتنية جبنة يسخن الفرن على درجة حرارة 200 ونسوى البيتزا فيه لمدة 10 دقائق او حتى تستوى وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 ونصف كوب دقيق - 1 ملعقة كبيرة سكر - ملعقة كبيرة خميرة فورية - نصف كوب ماء دافىء يخلطو ويتركو لتتفاعل الخميرة - نصف كوب حليب سائل دافىء - 1 ملعقة صغيرة ملح - 4 ملاعق كبيرة زيت
الحشوة
نصف كيلو لحمة مفرومة - 2 بصلة مفرومة - ملح وفلفل اسود - رشة صغيرة بهارات - 2 طماطم قطع صغيرة - ملعقة كبيرة بقدونس مفروم - جبنة مبشورة اى نوع موزاريلا او شيدر ورومى
الطريقة
فى طبق ضيفى الدقيق والملح والزيت والحليب واعجنى ثم ضيفيى لهم الخميرة بعد ما تتفاعل مع الماء والسكر نعجنها كويس ونغطيها ونتركها ساعة تختمر
وجهزي حشوة اللحم
شوحي البصل مع اللحمة المفروم وملح وفلفل ورشة بهارات ونقلب جيدا حتى تستوى ونضيف عليها رشة بقدونس ونتركها تبرد حتى تختمر العجينة
وبعد التخمر نقسم العجينة قطع متساوية ونفردكل قطعة شكل بيضاوي سمك ربع سم ثم نضع عليها اللحمة المفرومة وقطع صغيرة جدا طماطم والجبنة و ندهن الحروف ماء ونلفها لجوة زى الصورة ونقفل باقى الحروف على شكل قارب للداخل وممكن نرش على الحروف المتنية جبنة يسخن الفرن على درجة حرارة 200 ونسوى البيتزا فيه لمدة 10 دقائق او حتى تستوى وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
مواضيع مماثلة
» بيتزا باللحمة المفرومة
» جبنة باللحمة المفرومة
» جزر محشي باللحمة المفرومة
» دوريتوس باللحمة المفرومة
» الممبار باللحمة المفرومة
» جبنة باللحمة المفرومة
» جزر محشي باللحمة المفرومة
» دوريتوس باللحمة المفرومة
» الممبار باللحمة المفرومة
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى