جزر محشي باللحمة المفرومة
:: وصفات الطبخ :: محاشى
صفحة 1 من اصل 1
جزر محشي باللحمة المفرومة
المقادير
5 ثمرة جزر مسلوق - ربع كيلو لحمة مفرومة - 2 ملعقة كبيرة كزبرة مفرومة - ملعقة كبيرة زيت - كمون - ملح وفلفل أسود - بصلة مفرومه
الطريقة
1 - قلبى اللحمة المفرومة والبصل والكزبرة والفلفل الأسود والكمون وزيت والملح مع بعض كويس بإيديكي وبعدين سخني طاسة مدهونة بزيت على الناروشوحي فيها اللحمة المفرومة لمدة 5 دقائق
2 - قورى الجزر وافتحيه بالطول ( بحيث يكون مجوف ) وبعدين ابدئي احشيه باللحمة المفرومة وبعد كده رشي عليه نقطة زيت
ورصيه في الصينية ودخليه فرن درجة حرارته 180 درجة مئوية لمدة15دقيقه يحمر ويقدم وبالهناا.
مواضيع مماثلة
» جبنة باللحمة المفرومة
» بطاطس باللحمة المفرومة
» كرواسون باللحمة المفرومة
» ارز باللحمة المفرومة والتوابل
» الممبار باللحمة المفرومة
» بطاطس باللحمة المفرومة
» كرواسون باللحمة المفرومة
» ارز باللحمة المفرومة والتوابل
» الممبار باللحمة المفرومة
:: وصفات الطبخ :: محاشى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى