بوريك بالجبنة
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
بوريك بالجبنة
المقادير
3كوب دقيق-ربع كوب لبن-2 معلقةسكر-2ملعقة خميرة فورية-ملعقة بيكنج بودر-بيضة-3\4 كوب ماء-1\2كوب زيت-ممكن معلقة كركم-ذرة ملح
الحشو
جبنه فيتا-جبنه رومي مبشوره-زيتون اسود مقطع-معلقه زيت
دهان تلميع للوجه
بيضه-1/4 كوب لبن-شويه فلفل اسود-حبة البركة-جبنة رومى مبشورة
الطريقه
تقلب المقادير مع بعض وتعجن وبعد العجن توضعفى طبق مدهون وتغطى بكيس لمدة ساعتين بعد ماتتخمر العجينة وبعد كده نقطع العجينه كور صغيره قد الليمونه ونبطط كل كره ونحشيها من خليط الحشو ونقفلها زي القطايف والاطراف نضغط عليها بالشوكه عشان ماتفتحش مننا في الفرن وهنتركها تخمر مره تانيه 1/2 ساعه وبعدين نلمعها بدهان التلميع ونرش علي الوجه حبه البركه وجبنه رومي مبشوره ونرصهم في صينيه او صاج مدهون زيت خفيف وندخلها الفرن علي درجه حراره 220 درجه حوالي 10 الي 15 دقيقه وتقدم...........بالهنااااااااااااااااا................
مواضيع مماثلة
» بوريك سبانخ والجبنة
» بوريك تركى بالخضار
» بوريك دجاج
» بوريك السبانخ والجبنة
» بوريك باللحمه المفرومه
» بوريك تركى بالخضار
» بوريك دجاج
» بوريك السبانخ والجبنة
» بوريك باللحمه المفرومه
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى