رقاق بالكبد والقوانص
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
رقاق بالكبد والقوانص
المقادير
نص كيلو كبد وقوانص مقطع قطع صغيره -8 وحدات رقاق ناشف -2 كوب شوربة - 3ملاعق كبيره ذبده - بصله - ملح وفلفل - طماطمايه - فلفل اخضر
الطريقة
حمرى البصل فى الزيت ولما يصفر نضع عليه الكبد والقوانص وتتشوح شويه ونضع عليها كوب ماء ونسيبها تستوى وتتشوح وتدخل على سوى نضع عليها الطماطم والفلفل مقطع مكعبات والملح والفلفل ونتركها تتسبك وتشرب ميتها و نضيف الذبده للشوربه الساخنه ونبل الرقاق فى الشوربه ونضعه فى الصنيه واحده واحده نضع 4 طبقات ثم نضع الكبد والقوانص ثم نضع اللى4 رقاقات الباقين ننخرط الصينيه ونسقيها نص كوب شوربه بالذبده وندخلها الفرن تلت ساعه على حراره 180 ثم تحت الشوايه تاخد لون وتقدم مع تحياتى دعاء عاشوروبالهنااا..
مواضيع مماثلة
» بيتزا بالكبد والقوانص
» جلاش بالكبد والقوانص
» جلاش بالكبد والقوانص
» مكرونة بالكبد والقوانص
» برغل بالكبد والقوانص
» جلاش بالكبد والقوانص
» جلاش بالكبد والقوانص
» مكرونة بالكبد والقوانص
» برغل بالكبد والقوانص
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى