لحمة رأس عصفور
:: من كل بلد أكلة :: أكلات عربي
صفحة 1 من اصل 1
لحمة رأس عصفور
المقادير
2معلقة سمنه-2ملعقة كبيرة زيت-5فصوص ثوم مدقوق-3ملعقةكزبرة مفرومة ناعم-2قرن فلفل الأحمرمفروم ناعم-1ملعقة كبيرةعصير ليمون-3ملعقة كبيرةدبس رمان-ملح وفلفل أسود-نصف كيلو لحم الضأنى مقطعة إلى مكعبات صغيرة
للتزين
2ملعقة كبيرةسمسم محمص-1ملعقة كبيرة صنوبر محمص-1ملعقة كبيرة كاجو محمص-1ملعقة كبيرة بصل أخضر مقطع إلى شرائح رقيقة
الطريقة
1-نتبل اللحمة بملح وفلفل أسود
2-في طاسه نشوح نصف كمية السمنه مع نصف كمية الزيت زيت ونضيف اللحمة لمدة 2 دقيقة على ناروترفع اللحمة من الطاسه
3-بنفس الطاسه نضيف باقي السمنه والزيت ثم نشوح الثوم ونضيف الكزبرة والفلفل ونضيف عصير الليمون مع دبس رمان ونخليه على الناردقيقة
4-نرفع من على النار واخر شي يضيف اللحمة ونظبط التوابل بتاعتنا ونرش مقادير التزين على الوجه وتقدم.....بالهناااااا....
مواضيع مماثلة
» لحمة رأس عصفور
» ارز باللحمة واللسان عصفور
» شوربة لسان عصفور
» شوربة لسان عصفور
» لسان عصفور بالقراصيا
» ارز باللحمة واللسان عصفور
» شوربة لسان عصفور
» شوربة لسان عصفور
» لسان عصفور بالقراصيا
:: من كل بلد أكلة :: أكلات عربي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى