صينيه قرنبيط باللحمه المفرومه فى الفرن
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صينيه قرنبيط باللحمه المفرومه فى الفرن
المقادير
قرنبيط-زيت او زبده-نصف كيلو لحم مفروم-ملح وفلفل وكمون-
بصله-ماء-عصير طماطم
الطريقه
فى حله ضعى فيها ماء ومعلقه ملح ومعلقة كمون علشان سلق القرنبيط
وضفت القرنبيط للمايه يادوب يسقط دقيقه وتشليه علشان ميتهراش ولان لسه هنكمل سواه ومتنسيش بعد ماتطلعيه من السلق تشطفيه بماء بارد علشان توقفى عمليه التسويه الناتجه عن السخونه والبخار ودى مهمه جدااا لان ناس كتير كانت بتشتكى انه بيتهرى وعلى النار معلقه زيت او زبده وعليهم بصله علشان نعصج اللحمة وانزلى على البصلة بعد مااصفرت لحمه مفرومه وعليها ملح وفلفل وتوابل
وفى الصينيه هنقطع القرنبيط حتت صغيره وهناخد القطع الصغيره الناتجه عن السلق والتقطيع نضيف اللحمة المتعصجة عليه وقلببهم مع بعض علشان نوزع اللحمة مع القرنبيط ونضيف عصير الطماطم نضربهم مع فص توم وتوابل وحسب رغبتك بالصلصه ازا كتير زودى واذا بتحبيها قليلة اديها غلوة على النار ودخلتها الفرن ربع ساعه تاخد طعم الفرن بالهناااااااااااااااا...
مواضيع مماثلة
» عجه باللحمه المفرومه
» جراتان كوسة باللحمه المفرومه
» فتة الباذنجان باللحمه المفرومه
» سبانخ باللحمه المفرومه
» جلاش باللحمه المفرومه
» جراتان كوسة باللحمه المفرومه
» فتة الباذنجان باللحمه المفرومه
» سبانخ باللحمه المفرومه
» جلاش باللحمه المفرومه
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى