حفظ السلق ..
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
حفظ السلق ..
نغسل اوراق السلق ثم نقطعها ثم نضعها فى طاسة على النار ونقلبها لحد ما الماء اللي بينزل منها ينشف وبعد كده نحط ثوم مفروم والكزبرة الخضراء و نحمرهم مع التقليب لحد ما نلاقى اللون غامق والماء جف ونسيبة يبرد وبعد كده نحطهم فى الخلاط و ثم نقسم كمية السلق علي حسب كمية القلقاس و نعبيه في اكياس و نحتفظ بكل كيس داخل كيس القلقاس و نخزنهم في الفريزرو بذلك نخرج كيس القلقاس و بالسلق بتاعة علطول وقت الطبخ و القلقاس نحطة في الشوربة علطول بعد خروجة من الفريزر ومش نستني يفك...
مواضيع مماثلة
» عجة السلق اللبنانية
» محشى ورق السلق
» فطائر السلق بالريحان والسبانخ
» لتحصلي على بيضة سليمة بعد السلق
» طعم الدجاج وقت السلق نكهة جميلة و مميزة
» محشى ورق السلق
» فطائر السلق بالريحان والسبانخ
» لتحصلي على بيضة سليمة بعد السلق
» طعم الدجاج وقت السلق نكهة جميلة و مميزة
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى