كبده الاسكندرانى
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
كبده الاسكندرانى
المقادير
نص كيلو كبده -4 ثمرات فلفل اخضر-6 فصوص ثوم كبيره-معلقة زيت كبيرة-ملح-فلفل-بهارات-ماءبصل-عصير ليمونه -معلقه خل كبيرة
الطريقه
تقطع الكبده مكعبات ويقطع عليها الفلفل الاخضر والثوم شرائح وتتبل الكبده بالماءالبصل والليمون وخل ويترك لمده ساعه ثم يضاف الزيت فى الحله على النار حتى يسخن تماما وتضاف الكبده وتقلب حتى تتحول للون الغامق ثم تقلل النار تحتها تخرج الكبده ماء وعندما تبدا فى شربه يوضع الفلفل والثوم والملح وتقلب قليلا ثم يطفى عليها بشرط عدم نشفان الكبده من مائها كليا وتقدم ساخنه وبالهنااااااا......
مواضيع مماثلة
» كبده بالصوص البني
» ستيك كبده بالطحينة
» طاجن قلقاس بالسجق الاسكندرانى
» كبده ضانى ..
» قالب كبده الدجاج
» ستيك كبده بالطحينة
» طاجن قلقاس بالسجق الاسكندرانى
» كبده ضانى ..
» قالب كبده الدجاج
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى