كبده البتلو بصوص الخل البلسمى
:: من كل بلد أكلة :: أكلات عربي
صفحة 1 من اصل 1
كبده البتلو بصوص الخل البلسمى
المقادير
نصف كيلو كبدة بتلو-1ملعقة كبيرة زبدة-2ملعقة كبيرة زيت-3ملعقة كبيرة خل بلسمي-4/1 كوب دقيق-ملح-ملعقة كبيرة فلفل أسود-بصله
الطريقة
تبلى شرائح الكبده اولا ثم ضعيها فى الدقيق وذوبى الزبدة و الزيت فى طاسة على وحمرى الكبده على الجانبين حتى تصبح بنية اللون وترفع من الطاسه و توضع فى طبق تقديم ونزلى شرئح البصل تتحمر ثم يضاف حوالى 2/1 كوب ماء ويقلب مع باقي الصوص المتبقي في الطاسة ليأخذ اللون البنى ويضاف الملح والفلفل الأسود وتهدئىء النار و يترك ليغلى لمدة دقيقتين و يضاف الخل البلسمى و يقلب ثم يصب فوق الكبدة فى طبق التقديم و يقدم فورا.....بالهناااااااا.....
مواضيع مماثلة
» صلصة الخل البلسمى
» لحمة ستيك مع صوص الخل البلسمى
» اللحم البتلو بصوص الكارى والنعناع
» الفتة البتلو
» عرق فلتو بالخل البلسمى
» لحمة ستيك مع صوص الخل البلسمى
» اللحم البتلو بصوص الكارى والنعناع
» الفتة البتلو
» عرق فلتو بالخل البلسمى
:: من كل بلد أكلة :: أكلات عربي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى