برجر السلمون
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
برجر السلمون
المقادير
أربع شرائح سلمون حوالي نصف كيلو مقطع قطع متوسطة--ملعقة كبيرة كاري-معلقة جنزبيل-1كوب فول صويا-كزبره مفرومه-زيت-ملح وفلفل
الطريقة
1-ضعي السلمون والجنزبيل وفول الصويا والكزبرة ملح وفلفل فى الكبه اضربيهم مع بعض ثم شكليه قطع برجر واتركيه فى التلاجه يرتاح
2-ثم سخني الزيت في طاسه غير لاصقة ثم أقلى البرجر لمدة 4-5 دقائق على كل جانب حتى يستوى ويقدم............بالهناااااااااااااااا.
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى