البقسماط بودر فى البيت
:: وصفات الطبخ :: تتبيل وبهارات
صفحة 1 من اصل 1
البقسماط بودر فى البيت
المقادير
توست تشيلى منه الحواف البنيه منوه
الطريقه
افردى التوست على صينيه ويدخل الفرن على حراره 100 درجه لمده ساعه تقريبا او حتي ينشف تماما دون ان يتحمص ويوضع في الكبه و يضاف له الملح و الفلفل و اي نكهات اخري تحبيها وكده يكون جاهز لاى تتبيله.....
مواضيع مماثلة
» البقسماط بالسمسم
» البابريكا في البيت
» كحك بالبكينج بودر
» لاختبار البيكنج بودر
» الفرق بين البيكنج بودر والبيكنج صودا.
» البابريكا في البيت
» كحك بالبكينج بودر
» لاختبار البيكنج بودر
» الفرق بين البيكنج بودر والبيكنج صودا.
:: وصفات الطبخ :: تتبيل وبهارات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى