البقسماط بالسمسم
:: مخبوزات ومعجنات :: معجنات
صفحة 1 من اصل 1
البقسماط بالسمسم
المقادير
نصف كيلو دقيق-نصف كوب صغير زيت-ملعقة كبيرة خميرة-ماء-ملعقة صغيرة ملح-رشة سكر-ملعقة صغيرة كمون (اختياري)-شمر
الطريقة
قلبى المقاديرالجافة كلها مع بعض وبعدين نضيف الزيت و الخميرة وبعد كدة الماء حسب حاجة العجين نعجن جيدا و نسيبه يتخمر في مكان دافيء وبعدين نبدا في تشكيل العجين زى مااحنا عايزينمش شرط الشكل العادى للبقسماط ممكن ندهن الوجه بالسمسم (حسب الرغبه)و نتركه يتخمر ثاني و يدخل الفرن المتوسط الحرارة حوالى ربع ساعه على حسب درجه حرارة فرنك و يطلع مقرمش وتحفه.....وبالهنااااااا....
مواضيع مماثلة
» البقسماط بودر فى البيت
» سمك مرجان مقلى بالبيض و البقسماط
» خبز السميد بالسمسم
» كحك بالسمسم واليانسون
» فولية بالسمسم
» سمك مرجان مقلى بالبيض و البقسماط
» خبز السميد بالسمسم
» كحك بالسمسم واليانسون
» فولية بالسمسم
:: مخبوزات ومعجنات :: معجنات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى