البابريكا في البيت
:: وصفات الطبخ :: تتبيل وبهارات
صفحة 1 من اصل 1
البابريكا في البيت
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 كيلو فلفل احمر مفروم بترشي عليه معلقتين ملح
الطريقة
بتحطيه بمصفاه مده 6 ساعات بنحطها بمصفاه عشان السوائل تنزل وبعدين بنحطها بصينية وبنشغل الشوايه 10 دقايق عشان كمان تطلع السوائل منها بنطلعها وبنحطها بالشمس 4 ايام لما تنشف وبنطحنها بمطحنه وبنغربلها لتصل حمراء ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا.
مواضيع مماثلة
» صلصة البابريكا
» جمبرى بكريمة البابريكا
» دجاج بصوص البابريكا.
» جمبرى مقلى بتتبيلة البابريكا
» دجاج مشوي بخليط البابريكا
» جمبرى بكريمة البابريكا
» دجاج بصوص البابريكا.
» جمبرى مقلى بتتبيلة البابريكا
» دجاج مشوي بخليط البابريكا
:: وصفات الطبخ :: تتبيل وبهارات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى