طاجن فريك باللحمة
:: وصفات الطبخ :: طواجن
صفحة 1 من اصل 1
طاجن فريك باللحمة
المقادير
1/2 كيلو لحمة قطع صغيرة - 1/2 2 كوب فريك - بصلة مقطعة صغير - 2 ملعقة كبيرة زبدة - حبهان - ملح وفلفل
الطريقة
1 - اغسلي الفريك كويس وبعد كده حطيه في المصفاة علشان يصفي المية اللي فيه
2 - سخني ملعقة زبدة في حله وضيفي إليها البصلة ومكعبات اللحمة وسيبيهم مع بعض على النار لمدة 20 دقيقة مع التقليب وبعد كده ضيفي إليها 1/2 كوب ماء والحبهان والملح والفلفل وسيبيها على النار لمدة 20 دقيقة
3 - بعد مرور العشرين دقيقة ضيفي إليها الفريك وقلبيهم مع بعض لمدة 5 دقائق وبعد كده ضيفي إليهم كمية من الماية وتغطي اللحمة والفريك وسيبيهم لغاية ما الفريك يتشرب الماية
4 - هاتي صينية او طاجن فرن وحطي فيها اللحمة والفريك وضيفي إليهم ملعقة زبدة من على الوش ودخلي الصينية الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة ربع ساعة أو لغاية ما تلاقي إن وشها احمر وطلعيها وتقدم وبالهناا..
مواضيع مماثلة
» طاجن فريك بالسجق
» طاجن فريك فى الفرن
» طاجن فريك بالجبنة البارمبزان
» طاجن بطاطس باللحمة
» طاجن تورلى باللحمة
» طاجن فريك فى الفرن
» طاجن فريك بالجبنة البارمبزان
» طاجن بطاطس باللحمة
» طاجن تورلى باللحمة
:: وصفات الطبخ :: طواجن
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى