أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طاجن فريك باللحمة

اذهب الى الأسفل

طاجن فريك باللحمة Empty طاجن فريك باللحمة

مُساهمة من طرف duaa السبت فبراير 18, 2017 6:40 pm

طاجن فريك باللحمة 11111175
المقادير

1/2 كيلو لحمة قطع صغيرة - 1/2 2 كوب فريك - بصلة مقطعة صغير - 2 ملعقة كبيرة زبدة - حبهان - ملح وفلفل

الطريقة


1 - اغسلي الفريك كويس وبعد كده حطيه في المصفاة علشان يصفي المية اللي فيه


2 - سخني ملعقة زبدة في حله وضيفي إليها البصلة ومكعبات اللحمة وسيبيهم مع بعض على النار لمدة 20 دقيقة مع التقليب وبعد كده ضيفي إليها 1/2 كوب ماء والحبهان والملح والفلفل وسيبيها على النار لمدة 20 دقيقة


3 -  بعد مرور العشرين دقيقة ضيفي إليها الفريك وقلبيهم مع بعض لمدة 5 دقائق وبعد كده ضيفي إليهم كمية من الماية وتغطي اللحمة والفريك وسيبيهم لغاية ما الفريك يتشرب الماية


4 - هاتي صينية او طاجن فرن وحطي فيها اللحمة والفريك وضيفي إليهم ملعقة زبدة من على الوش ودخلي الصينية الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة ربع ساعة أو لغاية ما تلاقي إن وشها احمر وطلعيها وتقدم وبالهناا..

duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 11458
نقاط : 34657
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى