طريقة السمين
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
طريقة السمين
المقادير
فشه مسلوقه-كبده و سجق-6 فصوص ثوم-زبده او زيت-ملح وفلفل
الطريقة
هنحمر الثوم من غير فرم عشان ميتحرقش و يدينا نكه و طعم اكتر هنضيف عليه الكبده نشوحها في الزبده مع الثوم و نضيف السجق المقطع و نحمرهم نص تحمير و نضيف عليهم الفشه المسلوقه و نحمر كل دول مع بعض و نضيف الملح و الفلفل و بهارات اللحمه و ممكن نقطع عليهم فلفل و بصل بس نشوحهم الاول مع الكبده و السجق هنقدم معاه سلطه طحينة و بطاطس محمرة بالهناااااااااااا...
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى