المسقعه بالباشميل
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
المسقعه بالباشميل
المقادير
باذنجان رومى-فلفل رومى-نصف كيلو لحمه مفرومه-ملح-فلفل-زيت للقلى-بصل
الطريقه
نقشر البذنجان (حسب الكمية) ونقطعه حلقات ونحطه فى مصفاه
ونرش عليه ملح عشان طبعا ميسودش
ونقلى البدنجان والفلفل الاخضرونطلع البدنجان على مناديل لامتصاص الزيت الزايد
مقاديرالبشاميل
4 ملاعق دقيق-ومعلقتين سمنةوحوالى 4/3 كيلو لبن
الطريقة
شوحى الدقيق مع السمنه انزلى باللبن وقلبى يتقل ولما يبرد خالص حطى بيضتين
طريقة لحمه
نبشر البصل ونحمره وعليه فلفل اخضروننزل لحمه مفرومه ونشوح ومعاها طبعا البهارات والملح
الصلصة
صلصة طماطم -توم
الطريقة
نشوح التوم كويس وننزل بصلصة الطماطم ونزود شويه بهارات
ونجيب صينيه ونحط شويه بشاميل تحت خالص ونرص طبقة بذنجان وفلفل ونحط شويه من الصلصةوبعدين نحط اللحمه المعصجه وطبقة بشاميل كمانوبعدين طبقة بادنجان وفلفل وعليهم صلصة وبعدين البشاميل الباقى كله على الوشونضرب بيضة ونمسح بيها الوش كله وشوية بقسماط بقى على الوش للقرمشةوتدخل الفرن لحد ما الوش مايحمربالهناااااااااااااااااا....
مواضيع مماثلة
» سبانخ بالباشميل
» الكوسه بالباشميل
» مكرونة شرائط بالباشميل
» نصيحة عن المكرونة بالباشميل
» كرات مكرونة بالباشميل وجبنة الشيدر
» الكوسه بالباشميل
» مكرونة شرائط بالباشميل
» نصيحة عن المكرونة بالباشميل
» كرات مكرونة بالباشميل وجبنة الشيدر
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى