الكوسه بالباشميل
:: وصفات الطبخ :: أكلات خضار
صفحة 1 من اصل 1
الكوسه بالباشميل
المقادير
1 كيلو كوسه-1/2 كيلو لحم مفروم ومعصج-معلقتين دقيق-كوب لبن-معلقه زبده-ملح وفلفل وبهارات-1/2 كوب جبن موزاريلا
الطريقة
قطعى الكوسه حلقات وتغسل بالماء ثم تشوح فى معلقه سمن الى ان تنزل مائها وتدخل فى السوى (تصبح طريه) وتكونى عملتى العصاج جاهز نضع نص الكوسه فى الصينيه ثم نضع العصاج (ممكن على العصاج نضع معلقتين بشاميل اذا جهز ثم باقى الكوسه
ثم نجهز الباشميل
نحمر معلقتين الدقيق فى السمن حتى يكون الدقيق يصفرونضع عليه كوب لبن او نص كوب لبن وشوربه اذا وجدت حتى يعطى سمكا مناسبا وملح وفلفل وبهارات ونغطى بيه صينيه الكوسه ونرش على الوجه الجبنه الموزاريلا وتدخل الفرن الى حوالى نصف ساعه الى ان يحمر وجهها نخرجها وتقدم...........بالهنااااااااااا........
مواضيع مماثلة
» سبانخ بالباشميل
» عجة الكوسه بالصنوبر
» مكرونة شرائط بالباشميل
» نصيحة عن المكرونة بالباشميل
» كرات مكرونة بالباشميل وجبنة الشيدر
» عجة الكوسه بالصنوبر
» مكرونة شرائط بالباشميل
» نصيحة عن المكرونة بالباشميل
» كرات مكرونة بالباشميل وجبنة الشيدر
:: وصفات الطبخ :: أكلات خضار
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى