فشه اسكندرانى
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
فشه اسكندرانى
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
فشه - ملح - فلفل- خل - بصل مفروم - زيت - فلفل رومى - فلفل اخضر حامى - 1 طماطميه
الطريقة
اولا نغسل الفشه وننقعها في ميه وملح وخل و نقطعها مكعبات وبرضو ننقعها تانى في مايه و ملح وخل وفى طاسه نضع زيت والبصل وفلفل اسود بس الملح في الاخر خالص ونضيف فلفل رومى وفلفل اخضر والطماطم علي البصل لما يدبل تمام ونقلبهم ونصفي الفشه من الميه وشويه لما الفلفل يدبل نضع الفشه علي البصل والفلفل و نحط فلفل اسود ونقلب وكل لما تنشف نحط شويه ميه زي الكباب حله هي بتأخد وقت شويه وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
مواضيع مماثلة
» سجق اسكندرانى
» حواوشى اسكندرانى
» كشرى اسكندرانى ( بالعدس الاصفر)
» كشرى اسكندرانى ( بالعدس الاصفر)
» حواوشى اسكندرانى
» كشرى اسكندرانى ( بالعدس الاصفر)
» كشرى اسكندرانى ( بالعدس الاصفر)
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى