لحمه بالفلفل
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
لحمه بالفلفل
المقادبر
زيت - كيلو لحمة مقطعة شرائح - 2 فلفل احمر حامى مقطع - 2 فلفل رومي مقطع - 2 ملعقة كبيرة خل - 2 ملعقة كبيرة جنزبيل - 1 ملعقة كبيرة ثوم - حزمة بصل اخضر- 3 ملعقة كبيرة صويا صوص - 4 كوب شوربة
الطريقة
سخنى الزيت في طاسه ونضيف اللحمة دون تقليب لمدة دقيقتين ونضيف الفلفل و نقلب حتي يصبح لون اللحمة بني تماما و يذبل الفلفل
ترفع اللحمة و الفلفل من الطاسه ونضيف الصويا و الجنزبيل و الثوم و الخل و يتركون حتي الغليان و يصبح القوام سميك ونضيف اللحمة و الفلفل و البصل الاخضر وتغطي وتترك علي النار منخفضة حتي تمام السوى وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
ملحوظة **
نضيف قليل من الشوربة كلما قلت السوائل حتي تمام السوى...
مواضيع مماثلة
» لحمه بالطماطم والبصل
» لحمه الراس مبخره
» لحمه بصوص الزبادى
» لحمه بالجزر فى الفرن
» تكات لحمه - كفته - بوفتيك
» لحمه الراس مبخره
» لحمه بصوص الزبادى
» لحمه بالجزر فى الفرن
» تكات لحمه - كفته - بوفتيك
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى