لحمه الراس مبخره
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
لحمه الراس مبخره
المقادير
رأس خروف - بصلة - ملح -كمون - فلفل - زبدة
الطريقة
نأخد الرأس ونغسلوه جيدا بالماء و نظفوه باسفنجة لغاية ما نخليه يلمع ويكون جلدو صافي ومن بعد نقطعو الى اربعة نغسلهم تاني من جديد ونأخد البصلة ونقلب معاها كل التوابل والملح و الكمون والفلفل وشوية زيت وندهن بيهم لحم الرأس ونعمله في حله البخار ونخليه حتى يستوى ونأخده وندهن بشوية زبدة وندخلوه للفرن يتحمر شويه مثل الشواء ونقدموه في طبق مع شوية بهارات كمون وملح ونزين بشوية خضار بطاطس وجزر وفاصوليا مسلوق وبقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...
مواضيع مماثلة
» طاجن لحمه الراس فى الفرن
» لحمة الراس بالكارى
» علاج قشرة الراس عند الرضع
» لحمه بالفلفل
» لحمه مشويه على الفحم
» لحمة الراس بالكارى
» علاج قشرة الراس عند الرضع
» لحمه بالفلفل
» لحمه مشويه على الفحم
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى