أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

أهلا بكم ويسعدنا إنضمامكم إلينا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

لحمة محشية على الطريقة الإسبانية.

اذهب الى الأسفل

لحمة محشية على الطريقة الإسبانية. Empty لحمة محشية على الطريقة الإسبانية.

مُساهمة من طرف duaa الثلاثاء ديسمبر 01, 2015 3:45 pm

لحمة محشية على الطريقة الإسبانية. 1111173
المقادير
كيلو نصف شرائح لحمة فيليه-ربع كوب لوز مقشر ومفروم-نصف كوب زيتون أخضر مفروم-ملعقة كبيرة زيت-3كوب عصير برتقال-كوب شوربة لحمة-ملعقة صغيرة قرفة-2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم

الطريقة
1-قلبى اللوز المفروم مع الزيتون الأخضر والقرفة وقلبيهم كويس مع بعض
2- احشي شرائح الفيليه بالخليط ده ولفيها على شكل أسطواني واقفلي الأطراف بعيدان خله
3- شوحي الفيليه في زيت ساخن لمدة 5 دقائق على نارلغاية ما يبقى لونه ذهبي من كل الجوانب
4-وضيفي عصير البرتقال وشوربة اللحمة وصلصة الطماطم على الفيليه وسيبيها على النار لغاية ما الشوربة تغلي
5-غطي الطاسة وسيبيها على نار هادية لمدة 40 دقيقة أو لغاية ما الفيليه يستوي
6- ارفعي الفيليه من الشوربة وسيبيها تغلي شوية على النار لغاية لما تتقل وبعد كده ارفعيها من على النار
7- هاتي الفيليه وقطعيه شرائح وصبي فوقه الصوص بعد ما ترفعيه من على الناروقدميه ساخن.. وبالهناااااا....
duaa
duaa
Admin

عدد المساهمات : 11452
نقاط : 34639
تاريخ التسجيل : 24/12/2014

https://duaaashour.forumegypt.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى