لحمة محشية على الطريقة الإسبانية.
:: من كل بلد أكلة :: أكلات أجنبي
صفحة 1 من اصل 1
لحمة محشية على الطريقة الإسبانية.
المقادير
كيلو نصف شرائح لحمة فيليه-ربع كوب لوز مقشر ومفروم-نصف كوب زيتون أخضر مفروم-ملعقة كبيرة زيت-3كوب عصير برتقال-كوب شوربة لحمة-ملعقة صغيرة قرفة-2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
الطريقة
1-قلبى اللوز المفروم مع الزيتون الأخضر والقرفة وقلبيهم كويس مع بعض
2- احشي شرائح الفيليه بالخليط ده ولفيها على شكل أسطواني واقفلي الأطراف بعيدان خله
3- شوحي الفيليه في زيت ساخن لمدة 5 دقائق على نارلغاية ما يبقى لونه ذهبي من كل الجوانب
4-وضيفي عصير البرتقال وشوربة اللحمة وصلصة الطماطم على الفيليه وسيبيها على النار لغاية ما الشوربة تغلي
5-غطي الطاسة وسيبيها على نار هادية لمدة 40 دقيقة أو لغاية ما الفيليه يستوي
6- ارفعي الفيليه من الشوربة وسيبيها تغلي شوية على النار لغاية لما تتقل وبعد كده ارفعيها من على النار
7- هاتي الفيليه وقطعيه شرائح وصبي فوقه الصوص بعد ما ترفعيه من على الناروقدميه ساخن.. وبالهناااااا....
مواضيع مماثلة
» لحمة على الطريقة العراقية
» فطائر محشية لحمة وبطاطس
» كباب لحمة ضأنى على الطريقة اليونانية
» أقراص بطاطس محشية لحمة مفرومة
» تورتيلا البطاطس الإسبانية
» فطائر محشية لحمة وبطاطس
» كباب لحمة ضأنى على الطريقة اليونانية
» أقراص بطاطس محشية لحمة مفرومة
» تورتيلا البطاطس الإسبانية
:: من كل بلد أكلة :: أكلات أجنبي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى