صينية البطاطس البورية الصيامى
:: وصفات الطبخ :: أكلات صيامى
صفحة 1 من اصل 1
صينية البطاطس البورية الصيامى
المقادير
كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة ناعم - 3 ملاعق زيت - ملح - فلفل - بهارات
الحشو
مقدارمن العصاج الصيامى وهوعبارة عن
بصلة كبيرة مفرومة -1 فلفل رومى مقطعة صغير - جزرة مسلوقة مبشورة - 2 معلقة بقدونس مفروم - 2 ثمرة طماطم جامدة مقطعة رفيع - مشروم مقطع رفيع - ملح فلفل - زيت
الطريقه
حمرى البصلة فى الزيت ثم يضاف الفلفل الاخضر الرومى والجزر المبشور والطماطم والمشروم والملح والفلفل وقليل من الماء ويترك ليغلى حتى يستوى ويسبك ويتقل قوامها وترفع من على النار ويضاف البقدونس المفروم وبعد الانتهاء من عمل الحشو
نحضر صينية وتدهن بالزيت جيدا ويفرد بها نصف كمية البطاطس ثم الحشو ثم باقى البطاطس ويساوى الوجه ونضع قليل من الزيت على الوجةحسب الرغبة ونقطعها بالسكين ونتركها كما هى فى مكانها بالصينية وندخلها الفرن حتى تستوى ويحمر الوجة قليلا وتقدم مع السلطة وبالهنااااااااااا...
مواضيع مماثلة
» البطاطس البورية بحشوة البسطرمة
» صينية البطاطس بالدجاج
» صينية البطاطس بالبسطرمه
» صينية البطاطس بطريقه مختلفه
» صينية البطاطس المهروسة بطريقه جديده
» صينية البطاطس بالدجاج
» صينية البطاطس بالبسطرمه
» صينية البطاطس بطريقه مختلفه
» صينية البطاطس المهروسة بطريقه جديده
:: وصفات الطبخ :: أكلات صيامى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى