جمبري بالكريمه
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
جمبري بالكريمه
المقادير
كيلو جمبري حجمه كبيير-ملعقه توم مفروم-ملعقتين كبيره كزبرة مفروم-ملعقه كبيره زيت-حبه ليمونه معصوره-ثلاث أرباع كوب كريمه لباني-ملح حسب رغبتك
الطريقة
نظفي الجمبري وخلي الديل لا تشيليه بعدين ادعكي الجمبري بالدقيق وغسليه بالمايه والخل وصفيه وحطيه على جنب وسخنى الزيت وحطي عليهم التوم والجمبري مع التقليب بعدين حطي عليهم الكزبره واتروكيها على النارلحد مايستوي الجمبري وقبل ما تشيليه من عن النار بخمسه دقايق حطى كريمه وعصير الليمون ويقلب ارفعيه وقدميه ..........بالهناااااا...
مواضيع مماثلة
» قطايف بالكريمه
» فيليه السمك بالكريمه (طبق جديد )
» كنافه بالكريمه
» كورنيه بالكريمه
» طاجن ارز بالكريمه
» فيليه السمك بالكريمه (طبق جديد )
» كنافه بالكريمه
» كورنيه بالكريمه
» طاجن ارز بالكريمه
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى