بوريه الرنجة
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
بوريه الرنجة
المقادير
نصف كيلو رنجة-نصف كوب طحينة-2 ملعقة زيت زيتون-شوية مايه صغيرين-ليمون
الطريقة
1-نظفي الرنجة كويس جدا واعصري عليها الليمون
2- قطعيها قطع صغيرة وحطيها في الخلاط ومعاها باقي المقادير واضربيهم مع بعض كويس
3-حطي الخليط في علبة بلاستيك واقفليها كويس وشيليها في الثلاجةوعند التقديم حطي الرنجة في طبق التقديم وزينيها بشرائح الليمون وممكن تقدمي معاها كمان عيش محمص.. وبالهناااااا.....
**خلي بالك
وإنتِ بتشتري الرنجة إنها تكون سليمة ولونها ذهبي ويا ريت تبدئي في تنظيف الرنجة والفسيخ والسردين قبلها بيوم على الأقل علشان تكون جاهزة وكمان تقدري تتخلصي من أي ريحة تكون موجودة في البيت.....
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى