الجبنة الرومى فى المنزل
:: وصفات الطبخ :: منتجات الالبان
صفحة 1 من اصل 1
الجبنة الرومى فى المنزل
المقادير
1 كيلو لبن- علبة زبادى- فلفل اسود - ثلث كوب ماء مثلج-ملعقة صغيرة ملح-عدد 1 بطاطساية مسلوقة و مهروسة - عدد 2 ملعقة قشطة
الطريقه
اول حاجة نحضر اللبن و نضعه على النار نغليه و بعد ما يغلى نحط الزبادى و نقلب جامد مرة يمين و مرة شمال بالعكس يعنى لمده خمس دقائق على النار و بعد كده نشيل الحله من على النار و نجيب المياه المثلجة و نحط عليها الفلفل و الملح و نقلب كويس قوى و بعد كده نضيفها على اللبن و الزبادى و نقلب جامد علشان مفيش حاجه تكلكع و بعدين نحط البطاطساية المهروسة و بعديها القشطه و نقلب و بعد كده نجيب شاش و نحطها فيه و نعصر جامد علشان المياه و المواد السايله و نتركها 12 ساعة و كل شويه نعصر و بعد 12 ساعه هنجيب شاش تانى نظيف و نحط فيه الجبنه هتكون مسكت عن الاول و نقفل عليها و نضع حاجه تقيله عليها و كل شويه عصر و كل شويه تغير الشاش لحد ما يكونش فيها سوائل وتقدم....و بالهنااااااااا......
مواضيع مماثلة
» الجبنة الرومى فى البيت
» جلاش بالبسطرمة و الجبنة الرومى
» الجبنة الرومى التركى البطارخ
» الجبنة البراميلي في المنزل
» الجبنة الماسكربونى فى المنزل
» جلاش بالبسطرمة و الجبنة الرومى
» الجبنة الرومى التركى البطارخ
» الجبنة البراميلي في المنزل
» الجبنة الماسكربونى فى المنزل
:: وصفات الطبخ :: منتجات الالبان
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى