كوارع بالخل والبقدونس
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
كوارع بالخل والبقدونس
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 واحدة كوارع - 3 لتر ماء - بصلة - جزرة - ملح - فلفل - فلفل اسود صحيح - 2 معلقة كبيرة زيت - 2 معلقة كبيرة خل - معلقة صغيرة بقدونس - معلقة صغيرة بصل مفروم
الطريقة
نسلق الكوارع فى الماء مع البصلة والجزرة والملح والفلفل لحد ما تستوى تماما
ونشيل اللحم من العضم ونسيب اللحم لحد ما يبرد
ونقلب الزيت مع الخل مع البصل المفروم مع البقدونس مع بعض ونضعها على اللحم البارد ونقلبها ونسيبها حوالى نص ساعة وكل شوية تقلبيها تقليبة مع التبيله وشيليها من التبيلة وضعيها فى طبق التقديم مع الطماطم والليمون ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
:: وصفات الطبخ :: فواكه المدبح
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى