فطيرة السمك
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
فطيرة السمك
المقادير
1/2 كيلو سمك ابيض فيليه-1/2 كيلو جمبري-2 كوب لبن-1 كيلو بطاطس مهروسة-ملح -فلفل-كمون-جنزبيل-جوزة الطيب-1ونصف كوب جبن شيدر مبشورة-بصل مقطع
3 معلقة كبيره زبدة
الطريقه
1-ضعى شرائح السمك والجمبري في الصينية وترش بالزيت وتتبل بالتوابل واللبن ثم تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة
2- ونخرج السمك ونصفي كمية اللبن ونقوم بتفتيته لقطع ثم نضيف كمية اللبن الي البطاطس والزبدة وتهرس ثم يعاد تتبيلها حسب المذاق ونضيف البصل وقلبى ثم توضع فوق طبقة السمك والجمبري
3-تساوي جيدا وترش بالجبن الشيدر المبشوره وتدخل الفرن حتي تحمر وبالهنااااا....
** ممكن الاستغناء عن الجمبري لجعلها اكلة اقتصادية اكتر وممكن اضافة البسلة المجمدة لها مع البصل
** تقدم مع السلطة والخبز..
:: مخبوزات ومعجنات :: فطائر حادق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى