مسقعة باللحمة المفرومة
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
مسقعة باللحمة المفرومة
المقادير
كيلو باذنجان رومي-نصف كيلو لحمة مفرومة-2 كوب صلصة طماطم-ملعقة صغيرة ثوم مفروم -3 ثمرة فلفل رومي مقطع صغير-2 ملعقة كبيرة زيت-بصلة مفرومة-ملح وفلفل
الطريقة
1-شوحي البصل في الزيت لغاية ما لونه يصفر وبعد كده ضيفي عليه الفلفل الرومي وقلبيهم مع بعض شوية
2-عصجى اللحمه المفرومه
3- قطعي الباذنجان شرائح ورشي عليه شوية ملح وسيبيه شوية وبعد كده حمريه في زيت
4-رصي نصف كمية الباذنجان في قالب أو صينية وبعد كده حطي عليها اللحمة المفرومة ووزعيها كويس وبعدين ضيفي باقي كمية الباذنجان
5- شوحي الثوم مع ملعقةزيت في حلة على النار لغاية ما يبقى لونه دهبي وبعد كده ضيفي عليه صلصة الطماطم وسيبيها تتسبك على ناروتبليها بالملح والفلفل وبعد كده حطي الصلصة دي على الباذنجان ودخلي الصينية في الفرن على درجة حرارة متوسطة لمدة 30 دقيقة.. وتقدم...وبالهناااا....
مواضيع مماثلة
» كوسة باللحمة المفرومة
» سمبوسة باللحمة المفرومة
» بطاطس باللحمة المفرومة
» دوريتوس باللحمة المفرومة
» الفول باللحمة المفرومة
» سمبوسة باللحمة المفرومة
» بطاطس باللحمة المفرومة
» دوريتوس باللحمة المفرومة
» الفول باللحمة المفرومة
:: وصفات الطبخ :: أكلات لحوم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى