بيتزا شرقى
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
بيتزا شرقى
" alt="" />
نص كيلو دقيق رشه ملح ميه دافيه حسب العجن حسب مالعجينه تلم معاكي وبعد متخلصي عجن تدهنيها زيت عشان متشققش منك وتسيها ترتاح لتاني يوم من الافضل بعد كده تكوري العجينه 6كور وتدهني كل كوره علي حدا بالزيت عشان تورق ترشي دقيق علي الرخامه وتفردي كل كوربالنشابه وايدك لغايه متبقي رفيعه خالص وتكوني طبعا دهنه صينينه سمن وتحطي تلت طبقات وفي النص لحمه معصجه وطماطم وفلفل الوان وبقدونس وزيتون وبعدين تحطي تلت طبقات التانين وتكوني ضربه تلت بيضات ملح وفلفل مع بقدونس وفلفل الوان وطماطم وزيتون وتحطيها فوق الوش وتخرميها بالشوكه عشان تستوي من جوه وتدخليها الفرن علي 180 نص ساعه تقريبا وبعدين تحطيها 3دقايق تحت الشوايه وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
نص كيلو دقيق رشه ملح ميه دافيه حسب العجن حسب مالعجينه تلم معاكي وبعد متخلصي عجن تدهنيها زيت عشان متشققش منك وتسيها ترتاح لتاني يوم من الافضل بعد كده تكوري العجينه 6كور وتدهني كل كوره علي حدا بالزيت عشان تورق ترشي دقيق علي الرخامه وتفردي كل كوربالنشابه وايدك لغايه متبقي رفيعه خالص وتكوني طبعا دهنه صينينه سمن وتحطي تلت طبقات وفي النص لحمه معصجه وطماطم وفلفل الوان وبقدونس وزيتون وبعدين تحطي تلت طبقات التانين وتكوني ضربه تلت بيضات ملح وفلفل مع بقدونس وفلفل الوان وطماطم وزيتون وتحطيها فوق الوش وتخرميها بالشوكه عشان تستوي من جوه وتدخليها الفرن علي 180 نص ساعه تقريبا وبعدين تحطيها 3دقايق تحت الشوايه وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
:: مخبوزات ومعجنات :: بيتزات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى