دجاج محشى بطاطس بيوريه
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: دجاج
صفحة 1 من اصل 1
دجاج محشى بطاطس بيوريه
المقادير
دجاجه مقطعه اربعه ونحترس حتى نحتفظ بالجلد سليم-2 حبه بطاطس مسلوقه ومهروسه-ملعقه كبيره مايونيز دايت-فصين ثوم
عصير ليمونتين-قرن فلفل حامى-ملح وفلفل-ملعقه كبيره عسل-ملعقه صغيره مليانه بهارات مشكله-نص ملعقه صغيره شطه-ملعقه كبيره دقيق
الطريقه
نقلب البطاطس مع المايونيز وعصير ليمونه و الثوم المهروس والملح والفلفل وقرن الفلفل الحار المفروم ناعم ونتبل الدجاج وندعكه جيدا بالملح والفلفل ونص ملعقه من البهارات والشطه وعصير الليمونه التانيه وتترك ساعه ونفتح بين الجلد واللحم ونحشي البطاطس فيه ونحمى طاسه ثم نضع الدجاج والجلد الى اسفل بدون وضع اى دهون ونتركها لدقائق حتى يتحمر الجلد كويس ونقلب الدجاج حتى يصبح الجلد الى اعلى ونضيف بعض الماء المذوب فيه ملعقه الدقيق وبقيه ملعقه البهارات والملح والفلفل والعسل ونقلب على نار هاديه حتى السوى والماء لا يتعدى نص كوب ولو نشف حطى نص كوب اخر لغايه ما تستوى لانك لو حطيتي الميه كلها مره واحده حتذوب حشوه البطاطس و تختفى بالهناااااااااااااااااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: دجاج
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى