برست دجاج..
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: دجاج
صفحة 1 من اصل 1
برست دجاج..
المقادير
1/2 كيلو صدور دجاج - كوب سبانخ مفروم - كوب لحمة مفروم متعصجه - نصف كوب جبنة بارميزان -1/4 كيلو جبنة موازريلا -زيت أو زبده - بصله مفرومة - ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوقه
الطريقة
ضعى زيت أو الزبده فى طاسه على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النارونحضر صدور الدجاج المخلية ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش ويتم حشوها بالخليط ونضغط عليها بكف الأيد وبعدها نضعها فى طاسه على النار وقليل من الزيت ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب وبعدها نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور دجاج شريحة من جبنة الموازريلا وتدخل فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه حتى تسيح وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق وبالهناااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات طيور :: دجاج
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى