جندوفلى ...
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
جندوفلى ...
المقاادير
نصف كيلو جندوفلى - بصل - توم - طماطم - فلفل اخضر - معلقة زيت - توابل بقى فلفل وملح وكمون
الطريقه
هاتى الجندوفلى واغسليه كويس جدا من الرمل اللى فيه وبعدين برضو لان بيكون فيه رمل جوه ومش هايخرج كدا حطى عليه حبة مايه واغليه غلوه على النار عشان ينزل رمله وبعد مالمايه غلت اطفي وصفيه من مايته وبعدين فى حله ضيفى البصل والطماطم والفلفل والتوم ومعلقة زيت والتوابل وشوية ماء وحطيهم عليه وحطي الحله على النار شويه لحد ما يستوى ويقدم وبالهنااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى