الاوزي بالرز المصري
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
الاوزي بالرز المصري
المقادير
كوبين رز -بسله-4معلاق زبدة سايحة -لحم قطع-صنوبر-زيت قلي-ملح وفلفل-عجينة البف باستري-بيضة للوجه
الطريقة
سيحى الزبدة و تحطي عليها البسله وقلبيها شويه ثم تضيفي فوقها الرزمع الماية اللازمة لسوي الرز و ملح وتقلبى الرز مع البسله وتخليها لحد ما يستوي الرز في حله آخرى تحطي شوية زيت ثم قطع اللحم مع الملح و الفلفل إلى أن تستوي اللحمة وبعدين تقلبى اللحمه مع الرزمع الصنوبر وافردي عجينة البف باستري و قطعيها مربعات( مش لازم تكون قد بعض) وبعدين جيبي طبق و حطي عليه قطعة من العجين و خليها تاخذ عمق الطبق و أطرافها تبقى برا ثم تحشيها من خلطة الرز و اللحم و البسله و كثري الحشوةجمعي أطراف العجين على بعضها بحيث تتقفل تماما و اقلبيها و رصيها في صينية الفرن وادهني وجهها بالبيض و دخليها الفرن حتى السوى ورصيها فى طبق وتقدم....بالهنااااااااااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى