سمبوسه بالتمر
:: مخبوزات ومعجنات :: سمبوسه
صفحة 1 من اصل 1
سمبوسه بالتمر
المقادير
عجينة السمبوسه-ملعقة صغيرة بشر البرتقال-ربع كيلو تمر منزوع البذر-ملعقة صغيرة قرفة-كوب لوز مفروم-2 صفار بيضة
مقادير لاصق العجينة
دقيق-ماء
الطريقة
1- لعمل اللاصق اعجني الدقيق مع الماء وسيبيه على جنب
2- لعمل الحشو
قلبى صفار البيض والقرفة وبشر البرتقال واللوز والتمر مع بعض كويس لحد ما الخليط يختلط
3- خدي ورقة من السمبوسه واحشيها بخليط التمر والزقي العجينة بعجينة الدقيق وكرري الخطوة دي مع باقي السمبوسه وبعدين حمريها في الزيت على النار لغاية ما يبقى لونها ذهبي وبعدين ارفعيها على مناديل ورقية علشان تشرب الزيت
4-حطي السمبوسه في الشربات البارد وبعدين ارفعيها وصفيها من الشربات وقدميها............بالهناااااااااااااااااا....
:: مخبوزات ومعجنات :: سمبوسه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى