شوربة قرع بالجنزبيل
:: وصفات الطبخ :: شوربات
صفحة 1 من اصل 1
شوربة قرع بالجنزبيل
المقادير
4 كوب قرع مقطع مكعبات - بصلة مقطعة مكعبات - 2 جزرة كبيرة مقطعة مكعبات - معلقه كبيرة زيت - 1/2 ملعقة صغيرة ملح - 1/4 ملعقة صغيرة فلفل أسود - ملعقة كبيرة زبدة - زيت - ثوم - ملعقة كبيرة جنزبيل طازج مبشور- ملعقة صغيرة كمون - ملعقة صغيرة بابريكا - 2 ملعقة صغيرة كزبرة ناشفة - حبة بطاطس كبيرة مقطعة مكعبات - 6 كوب ماء أو مرق دجاج - 1/4 كوب كريمه
الطريقة
1-قلبى القرع والبصل والجزر بالزيت ونرشها بالملح والفلفل الاسود وندخلها الفرن على 180 درجة
2-في حله نضع الزبدة والزيت ونشوح الثوم والجنزبيل والبهارات ونضيف البطاطس ثم الخضار المشوية والمرق
3-ونتركها لتغلي ونهدى الحرارة ليستوى الخضار
4-نضربوه فى الخلاط ونضيف الكريمه ونضبط الملح والفلفل وبقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
مواضيع مماثلة
» شوربة الجمبرى بالجنزبيل
» خبز بالجنزبيل
» سلمون بالجنزبيل
» عصير جزر بالجنزبيل
» شاى بالجنزبيل واللبن
» خبز بالجنزبيل
» سلمون بالجنزبيل
» عصير جزر بالجنزبيل
» شاى بالجنزبيل واللبن
:: وصفات الطبخ :: شوربات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى