تيراميسو .
:: حلويات :: حلويات غربي
صفحة 1 من اصل 1
تيراميسو .
المقادير
نصف كيلوجبنة فيلادلفيا أو اذا كنتوا في الخارج استخدموا جبنة مسكربوني لأن بالشرق الأوسط سعرها جداغالي - كوب كريمة الخفق - نصف كوب سكر - ربع كوب قهوة نسكافيه او اسبريسو - كاكاو بودرة - بسكوت للتيراميسو - كمية قهوةعشان ننزل البسكوت فيه
الطريقه
اضربى الجبنة و الكريمة و السكر و القهوة بخلاط حتى تختلط مع بعض وأول طبقة ننزل البسكوت بالقهوة بسرعة وبعدين نرصها فى صينية ونصب نص الكمية من الخلطة وبعدين نكرر طبقة البسكوت و آخر طبقة نص كمية الخلطة الباقيةوندخله الثلاجة لمدة ليلة كاملة او 6 ساعات وبعد مانطلعه نرشه بكاكاو من فوق ويقدم وبالهناااااا..
:: حلويات :: حلويات غربي
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى