تجفيف الكريز
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: فاكهه
صفحة 1 من اصل 1
تجفيف الكريز
#مطبخ_دعاء_عاشور
سخنى الفرن على درجه متوسطة اعسلى الكرز جيدا وازيلى منوه البذور
افردى ورقة زبده على صينية فرن ورصى فيها الكرز صف واحد متساوى ودخليها الفرن لمدة 3ساعات على حرارة 165 وعندما يبدا فى الكرمشة قللى الحرارة الى 125 واتركيهم من 5 الى 6 ساعات حسب حجم الثمرة واتركيهم يبردوا ثم ضعيهم فى برطمانات محكمة الغلق ويعيشوا معاكى سنه ومع تحياتى دعاء عاشور
:: حفظ وتجميد الأطعمة :: فاكهه
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى