اسباجتى بالطماطم والنعناع
:: وصفات الطبخ :: أكلات مكرونة
صفحة 1 من اصل 1
اسباجتى بالطماطم والنعناع
المقادير
ثوم مفروم - زيت -1وربع كيلوطماطم مقطعة ومنزوعة البذور- ملح - فلفل اسود - 1 معلقه كبيرة اوراق نعناع مفروم او حسب الرغبة - نصف كيلو مكرونة اسباجتى
الطريقة
1-فى طاسة ضعى الثوم وزيت على نار هائة حوالى دقيقتين يصبح الثوم ذهبى اللون
2-اضافة الطماطم تسبك حتى يصبح الصوص سميك
3-اطفئ النار واضافة الملح و الفلفل والنعناع
4-اسلقى المكرونة فى ماء بملح
( حوالى 8 دقائق)
5-صفي المكرونة من الماء و اضيفى لها ملعقة الزيت الباقية مع التقليب وقومى باعادة تسخين الصوص على نار متوسطة
6-ضعى المكرونة فى طبق وقومى باضافة ثلث مقدار الصوص و قلبيه ثم ضعيه فى طبق التقديم وقومى بوضع الصوص المتبقى فوق الوجه و يمكن اضافة جبن مبشور على الوجه اذا رغبتى وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا...
مواضيع مماثلة
» اسباجتى بالسبانخ
» اسباجتى بالثوم والبقدونس
» مكرونة اسباجتى بالجمبرى
» مكرونة اسباجتى بالمشروم
» مكرونة اسباجتى بالباذنجان
» اسباجتى بالثوم والبقدونس
» مكرونة اسباجتى بالجمبرى
» مكرونة اسباجتى بالمشروم
» مكرونة اسباجتى بالباذنجان
:: وصفات الطبخ :: أكلات مكرونة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى