الربش المشويه
:: وصفات الطبخ :: مشويات
صفحة 1 من اصل 1
الربش المشويه
المقادير
ريش او اى نوع لحمة تحبه
تتبيلة السرية
1/4 كوب خل-1/4 كوب لبن-1/4 كوب زيت-عصير 2 بصلة
2ملعقة كاتشب-2 ملعقة عسل اسود-ملح-فلفل-بهار لحم-جنزبيل-قرفة حبهان مطحون
الطريقة
تتبل الريش بالخلطة ونعمل فيها ثقوب بالسكين وتترك فى الثلاجة ليلة كاملة
ثم نسخن صينية كبيرة على البوتاجاز ونشوح الريش فيها بدون الصوص حتى تحمر من الوجهين وكأنها مشوية ثم توضع فى ورقة فويل والافضل يكون طبقتين وتوضع فى صينية وتدخل الفرن مش اقل من ساعتين وعند تمام السوى نشعل فحمة ونضعها على قطعة فويل بحذر ونضع عليهاقليل من الصوص اللى نزل من اللحمة ونغلق الفرن حتى تعطى رائحة الشوىوبالهنااااا....
مواضيع مماثلة
» جبن الحلوم المشويه
» صينية بطاطس بضلوع الخروف المشويه
» سلطة خضراء باللبن رايب (تقدم مع اكلات اللحوم المشويه)
» صينية بطاطس بضلوع الخروف المشويه
» سلطة خضراء باللبن رايب (تقدم مع اكلات اللحوم المشويه)
:: وصفات الطبخ :: مشويات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى