الملوخيه بالجمبرى
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
الملوخيه بالجمبرى
المقادير
1/2 كيلوجمبرى مغسول كويس ومقشر - 1/2 كيلوملوخية خضراء - 4 فصوص ثوم مفروم - ملح - كمون - كسبرة ناشفة - مكعب ماجى - معلقة كبيرة سمن
الطريقه
نحضر الجمبرى ونغسله كويس وننظفه و نحمر التوم المتبل بالملح والكمون والكسبرة فى السمنةثم نضيف الماء على قد كمية الملوخية طبعا وانتى ومقدارك وعليها مكعب الماجى ونسيبها تغلى غلوتين وبعدين نضيف الجمبرى ونسيبة بردة يغلى غلوتين بس هو مش بياخد سوى كتير ونضيف الملوخية ونقلب بسرعة علشان تفك من بعضهاوبعدين نجيب كبشة وناحد من الحلة ونطلع وننزل ودة علشان تظبطى قوامها ويا دوب تغلى غلوتين كدة وتشيلى الريم اللى بيطلع على الوش ووتطفى عليها ومتسيبهاش تغلى كتير علشان متسقطش فى الحلة وبعدين تقدم فى الاطباق مع الارز الابيض والسلطة وتقدم والهناااااا...
:: وصفات الطبخ :: أكلات أسماك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى