الارز الابيض
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
الارز الابيض
المقادير
2 كوب ارز مصرى-2 ملعقه زبده او 3 ملاعق من زيت الذره
2 و 1/2 كوب ماء ساخن او بارد او شوربه-ملح
الطريقه
1-نغسل الارز جيدا للتخلص من كميه النشا الموجوده فيه ونضعه فى مصفاه على جانب
2-فى حله نضع الزبده او الزيت ثم نضيف عليه الارز المغسول سابقاونقلب الارز كويس حتى تصبح حبات الارز متماسكه
3-نضيف كميه الماء ويكون ساخن او الشوربه اللى عندك ثم نضيف الملح ورشه الفلفل الاسودونغطى جيدا على الارز حتى يتشرب الماء ثم نوطى عليه النار ونضعه على نار هادئه جدا حتى تمام السوىويقدم ساخن او على وجه الفته او جانب اى خضار عندك ..... بالهناااااا...
مواضيع مماثلة
» الارز الابيض
» الارز الابيض على البخار
» الارز الابيض بالثوم البودرة
» الفرق بين الارز البسمتي الابيض والذهبي
» اللب الابيض
» الارز الابيض على البخار
» الارز الابيض بالثوم البودرة
» الفرق بين الارز البسمتي الابيض والذهبي
» اللب الابيض
:: وصفات الطبخ :: أكلات أرز
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى