الفول المدمس
:: وصفات الطبخ :: أكلات خفيفة
صفحة 1 من اصل 1
الفول المدمس
المقادير
كوب ونصف فول-نصف ليمونة-ماء حسب الحاجة
الطريقة
نجيب الفول وننقيه من الشوائب ونحطه فى طبق بلاستيك
وننقعه فى الماء ليلة واحدة بس يعنى لو هتعمليه بكره تنقعيه اليوم
وبعد كده تسبيه منقوع
واليوم التالى تجيبى الدماسة وتحطى فيها ماء عادى ممكن نصفها وتسبيى الماء يغلى ولما يغلى حطى الفول بعد ماتغسيله بالماء الحلووتصفيه وتضيفى نصف الليمونة
وسبيه لحد 3 ساعات وشوفيه استوى ولو مكنش سبيه لحد مايستوىوده حسب نوع الفول
ولما يستوى اغرفى منه فى طبق وضعى الملح والكمون
والزيت وقلبى ويقدم بالهنااااااا.....
:: وصفات الطبخ :: أكلات خفيفة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى