شيكولاته (فيريرورشيه)
:: سلطات ومقبلات :: تسالى ومقرمشات
صفحة 1 من اصل 1
شيكولاته (فيريرورشيه)
المقادير
كمية من البندق العادي والبندق المجروش-شيكولاته خام 200 جرام- ملعقتان كبار شوكولاته نوتيلا-من 40 الى 50 جرام زبدة- قوالب اشكال
الطريقة
ضعى الزبده والشيكولاته الخام في حمام مائي وتذاب شيكولاتةويضاف كمية من البندق المجروش و تضيفون ملعقتان نوتيلا على الخليط تضاف كمية بسيطه جدا في القالب و تضيفون البندق عليه وتضعون الخليط في القالب وتكملون نفس الخطوات بعد الانتهاء من ملىء القوالب و تضع في الثلاجة كي يجمد وبعد ان جمدت حبات الشيكولاتة نقوم بقلبها ووضعها في طبق التقديم ....بالهناااااااااا.....
مواضيع مماثلة
» شيكولاته نوتيلا
» شيكولاته التقديم
» شيكولاته جيرسى فى البيت
» شيكولاته بيضاء فى البيت
» شيكولاته بالفول السودانى
» شيكولاته التقديم
» شيكولاته جيرسى فى البيت
» شيكولاته بيضاء فى البيت
» شيكولاته بالفول السودانى
:: سلطات ومقبلات :: تسالى ومقرمشات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى