بهارات اللحمة
:: وصفات الطبخ :: تتبيل وبهارات
صفحة 1 من اصل 1
بهارات اللحمة
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 معلقة كبيرة كركم - 3 معلقة صغيرة كمون مطحون - 1 معلقة صغيرة ورق لورى مطحون - 1 معلقة صغيرة فلفل أسود مطحون - 1 معلقة صغيرة بودرة فلفل احمر حار - 1 معلقة صغيرة كزبرة مطحونة - 1 معلقة صغيرة بودرة الثوم - 1 معلقة صغيرة جنزبيل بودرة - 1 معلقة صغيرة بابريكا
الطريقة
اطحنى ورق لورى فى مطحنة التوابل لمدة 2 دقيقة ثم ضيفي باقى التوابل واطحنيهم
- واحفظى توابل اللحم فى برطمان معقم ومحكم الغلق فى مكان بارد ومظلم
- هذه المقادير تكفى لعمل 1/3 كوب من توابل اللحم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
:: وصفات الطبخ :: تتبيل وبهارات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى