محشي كرنب ..
:: وصفات الطبخ :: محاشى
صفحة 1 من اصل 1
محشي كرنب ..
....... فى نصف ساعه بس بجد طريقه جديده تحفه.....
فكى ورق الكرنبة ورقة ورقة و اسلقيها عادى وبعدين طلعى الورق وامسكى الورقة و قسميها نصين وشيلى العرق اللى فى النص وضعى نصف الورقة على الترابيزة اوالصينية .......خلى الضلع الاكبر من الورقة قصادك وضعى الحشو على طول هذا الضلع وابدئى لفى الورقة كلها وشدى ايدك فى اللف واحكمى اللف حتى نهاية الورقة وبعدين امسكى سكينه حاميه عندك وابدئى قطعى صوابع المحشى بالطول اللى تحبية وبشويش شيلى وحطى فى الحلة و رتبى الصوابع جنب بعض لغاية ما تخلصى المقدار بتاعك واضبطى العقدوسوى و اتحداكى لو طلعت منه رزاية....
:: وصفات الطبخ :: محاشى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى